Wie zijn wij ?

Wij zijn Douwe en Debby van de Mheen en hebben samen een Jack Russell kennel in Eemdijk.

Wij fokken raszuivere Jack Russell Terriërs met een officiële FCI stamboom. Als fokker vinden wij gezondheid en een zacht karakter een van de belangrijkste punten bij de selectie van onze honden.  De honden leven bij ons in huis. Ze zijn onderdeel van het gezin, ze leven gewoon als huishondjes en gaan bijvoorbeeld met ons mee naar de paarden en tijdens onze vakantie. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de hond zijn natuurlijke karakter – waaronder zijn jachtinstinct – behoudt.

Kennel Ceasar’s Joy

Onze eerste hond Ceasar was een kruising Jack Russell Terriër. Hij was 17 jaar onze huisgenoot en heeft onze tweede hond Junior geholpen te socialiseren. Na zijn overlijden was er ruimte om zelf een kennel te beginnen. Na zorgvuldig zoeken naar het – voor ons gevoel – het  juiste teefje, kwamen we uit bij kennel of Cathy’s Cottage. Van haar hebben we onze derde hond Joy.

We wilden graag in onze kennelnaam het plezier en levenslust van onze eerste hond herinneren.  Ons eerste teefje en de stammoeder van de kennel is Joy, zo is de naam Ceasar’s Joy ontstaan.

clubfokker logo NVJRTKennel

Onze kennelnaam staat geregistreerd onder nummer 268455 bij de Raad van Beheer. Wij zijn lid van de rasvereniging en fokken ook conform het Verenigingsfokreglement en de regels van de raad van beheer. Vanaf 1 maart 2014 zijn wij Clubfokker bij de Nederlandse vereniging Jack Russell Terrier – NVJRT

Bent u geïnteresseerd in een pup dan bent u – op afspraak- van harte welkom.
We zouden het leuk vinden als u af en toe een kijkje  neemt op onze website. Wij streven ernaar deze regelmatig up to date te houden met nieuwtjes, uitslagen en foto’s.

Douwe en Debby van de Mheen