Hondentraining bij Debby

Samen plezier! Dat staat je te wachten wanneer je met Debby traint.

Hondentrainingen volgen bij Debby

Samen plezier! Dat staat bij Debby voorop als zij met haar honden bezig is. Als je samen plezier hebt dan is het leervermogen groot. Sinds 2022 is Debby gediplomeerd Kynologisch Instructeur en momenteel bezig met de opleiding voor gedragstherapeut.

Bij Hondenschool “het Klikt” in Achterveld geeft Debby instructie aan puppy’s, pubers en gevorderde honden. Graag helpt ze jou met een goede start met jouw pup of de puber met zijn of haar streken. Vanaf kinds af aan zijn er honden in Debby’s leven. De liefde voor honden is in de loop van de jaren steeds groter geworden. Ze inspireren, motiveren en geven heel veel liefde en vreugde.

Puppy begeleiding

Jullie pup komt in huis en nu dan? Debby staat jou bij met al je vragen over de puppy periode. Tijdens de privé lessen is er alle tijd om jullie en jouw pup te begeleiden en vragen te stellen en beantwoord te krijgen over de training en begrenzen. Samen op pad met de pup om hem te socialiseren en hoe om te gaan met mogelijke situaties. Oefeningen zoals wandelen aan de ontspannen lijn etc. gaan we samen behandelen. De lessen worden afgestemd met jouw behoefte en die van jouw pup. Een prachtige mooi begin voor jou en jouw pup!

de "Puberhond"

Na de o zo leuke puppy periode komt die o zo lastige puber periode. Je hond veranderd. Zijn hormonen jagen door zijn lijf en hij/zij vindt jouw niet zo belangrijk meer. Alles wat je samen geoefend hebt, lijkt ineens niet meer te werken. Deze periode is een uitdaging maar met de juiste begeleiding komen jullie samen er prima doorheen. Tijdens deze lessen worden de problemen behandeld waar jullie tegenaan lopen. Lessen vol oefeningen om samen te werken aan o.a. concentratie, lichaamsbesef, zelfvertrouwen waardoor jullie band sterker wordt.

Kleine Rakkers

Debby begeleidt graag jou met de opvoeding en training van jouw kleine hond(en). Vind je het een uitdaging om met je kleine pup tussen alle grote pups te staan op de reguliere hondenschool of dat je net te weinig aandacht krijgt voor specifieke issues met een kleine hond op de hondenschool. Dan bied Debby jou de mogelijkheid om samen met Debby aan de slag te gaan met je kleine hond(en). Zowel voor de pups, pubers of volwassenhond. Tijdens deze prive begeleiding helpt Debby jou bij jouw thuis of op locaties in de buurt.