Wij zijn Debby
& Douwe!

Met veel liefde en aandacht fokken wij raszuivere Jack
Russell Terriërs in Eemdijk.

Wij zijn kennel
Ceasar's Joy!

Wij zijn Douwe en Debby van de Mheen en fokken raszuivere Jack Russell Terriërs met een officiële FCI stamboom in Eemdijk. Onze kennelnaam staat geregistreerd onder nummer 268455 bij de Raad van Beheer. Vanaf 1 maart 2014 zijn wij Clubfokker bij de Nederlandse vereniging Jack Russell Terrier – NVJRT en fokken ook conform het Verenigingsfokreglement en de regels van de raad van beheer.

We fokken af en toe een nestje. Het is voor ons belangrijk, dat de pup een goed onderkomen krijgt voor de rest van zijn/haar leven. Daarom selecteren wij op baasjes, die onze pups voldoende liefde geven en genoeg tijd en aandacht kan besteden aan hun hondje.

Raszuiver

Onze pups zijn raszuivere Jack Russell Terriers. De ouderdieren worden jaarlijks gecontroleerd op erfelijke oogafwijkingen en op patella luxatie (losse knieschijf). Door de Raad van Beheer worden de pups officieel gechipt en gecontroleerd. Door de dierenarts wordt de eerste enting gezet. En door ons worden de pups met 2, 4, 6 en 8 weken ontwormd. Bij het ophalen van jouw pup ontvang je alle uitslagen van de reu en teef, stamboom van de Raad van Beheer, koopcontact, paspoort en voeding voor de eerste dagen.

Socialisering

Onze pups worden in huis geboren en we proberen ze zo goed mogelijk te socialiseren. We maken ze bekend met huiselijke geluiden, we nemen ze mee in de auto, naar het bos, park en winkels. Ook brengen we ze in contact met andere honden en met kinderen.

Advies & ondersteuning

Wij staan baasjes graag bij met adviezen. Ook genieten we ervan als we af en toe een verhaaltje of een foto toegestuurd te krijgen. Onze liefde voor de kleintjes houdt niet op zodra de pup vertrokken is naar zijn/haar nieuwe baasje. We zijn altijd bereikbaar voor advies en hulp.