Ons team

Joy, Jade, Jinn, Jaxx, Rocket!

Hier zijn ze dan, ons team!

Ze zijn liefdevol, toegewijd en enthousiast. Ze genieten van het leven en alles wat het te bieden heeft. Ze zijn ongelofelijk intelligent. Ze zitten bovenop alles wat in hun omgeving gebeurt en niet komt aan hen voorbij. Hun verkennnings- en jachtinstincten zijn legendarisch! 

Joy

“Bling Bling Of Cathy’s Cottage”

“Samen met Joy hebben we heel veel avonturen beleeft. Ze is moeder van 14 pups uit 4 nestjes en geniet hier van haar pensioen. Joy is een echte terriër qua karakter. Staat altijd klaar voor actie. Of het nu een flinke wandeling is of een snuffel uitdaging, je kunt haar overal voor wakker maken. We hopen nog heel veel jaar van haar te kunnen genieten.”

Stamboomnummer: NHSB Bijl G-2-2876641

Vacht: broken coat

Kleur: wit met bruin

Geslacht: teefje: gesteriliseerd

Stamboomnummer: NHSB Bijl G-2-2876641

Vacht: broken coat

Kleur: wit met bruin

Geboortedatum: 29 maart 2012

Titels: Nederlands Kampioen en Nederlands Veteranen Kampioen

Fokker: A. van Hoogstraten (Vierlingsbeek, NL)
Gezondheidsonderzoeken: PLL DNA normaal (2017), Patella Luxatie onderzoek: vrij/normaal (2013), ECVO vrij van erfelijke oogafwijkingen (2013, 2014, 2015, 2015, 2016, 2017, 2018)

Jade

“Royal Fox Road ô Let It Snow”

“Jade is geboren in Frankrijk en zo is ze ook, een echte Française. Jade heeft een enorme voorliefde voor eten en wil daar heel veel voor doen. Ze heeft een heel eigenwilletje en gaat graag haar eigen gang. Zweetspoortraining, Balans & Coördinatie en Hersenwerk vind ze geweldig om samen met ons te doen.  Jade is een zorgzame moeder voor haar pups.”

Geslacht: teefje

Stamboomnummer: NHSB 3157659

Vacht: ruwharig

Kleur: wit met bruin

Geboortedatum: 27 december 2018

Titels: Nederlands Kampioen

Fokker: Anne Joucan Renard (FR)

Gezondheidsonderzoeken: PLL DNA Normaal (2020), Patella Luxatie: vrij/normaal, ECVO: geen erfelijke oogafwijkingen (2020, 2021, 2023), Embark

Jinn

“Pacific History Umiro”

“Jinn is een heel zachtaardige en gevoelige Jack Russell. Ze kijkt eerst even de kat uit de boom. Ze heeft een flinke dosis jachtinstinct. Vooral achter vogels aangaan is een leuk spelletje. Niets ontgaat haar. In huis vind ze het fijn om s’avonds bij je te liggen en op een botje te knagen. Detectie vind Jinn helemaal geweldig om te doen en doet ze ook heel erg goed!”

Geslacht: teefje

Stamboomnummer: NHSB 3241390

Vacht: ruwharig

Kleur: wit met bruin

Geboortedatum: 10 november 2020

Fokker: Y. Novikova (RU)

Gezondheidsonderzoeken: Patella Luxatie onderzoek: vrij/normaal (2022) ECVO: geen erfelijke oogafwijkingen (2021, 2023), Embark getest (2023)

Jaxx

“Ceasar’s Joy The Way You Make Me Feel”

“Jaxx, dochter van Jade x Browny, zet samen met Rocket hier het huis op stelten. Muizen zoeken en gaten graven in de polder is haar grootste hobby. S’avonds strak naast me liggen in de stoel en gemasseerd worden vind ze heerlijk. Ze heeft van pup af aan kennisgemaakt met Balans en Coördinatie. Daarnaast doen we aan zweetspoortraining (jachttraining) en Obedience (gehoorzaamheidstraining).”

Geslacht: teefje

Stamboomnummer: NHSB 3261522

Vacht: ruwharig

Kleur: wit met bruin

Geboortedatum: 4 januari 2022

Fokker: D. van de Mheen (Eemdijk, NL)

Gezondheidsonderzoeken: Patella Luxatie onderzoek: vrij/normaal (2023), ECVO vrij (2023), Embark getest (2023)

Rocket

“Jett Rocket Ann Puzzle”

“Rocket onze vent in huis. Hij is echt een ondeugend met een heel lief karakter. Hij vindt het heerlijk om bij je te liggen en geaaid te worden. Met water maak je hem heel erg blij. Zwemmen, met je poten in een waterbak of water uit de kraan, het maakt hem niet uit als het maar water is. Samen met Jaxx muizen zoeken en deze uitgraven is geweldig. Hij weet goed wat hij wil en dan is het soms moeilijk om hem op andere gedachten te brengen. Hij is een actieve hond en staat altijd klaar voor een wandeling of training. Samen met Rocket doen we aan detectie.”

Geslacht: reu

Stamboomnummer: NHSB 3286711

Vacht: gladharig

Kleur: wit met bruin

Geboortedatum: 21 mei 2022

Fokker: G. Horáková (CZ)

Gezondheidsonderzoeken: Patella Luxatie onderzoek: vrij/normaal (2023) ECVO: geen erfelijke oogafwijkingen (2023), Embark getest (2023)